Ana Sayfa Sektörlere Göre COVID-19 Çalışma Rehberi


Sektörlere Göre COVID-19 Çalışma Rehberi

...
Restoran, Lokanta, Kafe Pastane, Börekçi, Tatlıcı ve İçerisinde Yeme-İçme Hizmeti Sunan İşletmelerde Alınması Gereken Önlemler

İşletmelerinin faaliyetleri sırasında, ilgili kamu kurum veya kuruluşları tarafından ilan edilmiş olan tedbirlere tam olarak uyulmalıdır.

TÜMÜNÜ GÖR
...
Dezenfeksiyon Prosedürleri

Satınalma Bölümündeki mal kabul alanında kuru gıdaların belli bir süre bekletilebileceği bir karantina alanı tanımlanmalıdır

TÜMÜNÜ GÖR
...
Soğuk Hava Depoları (Buzdolabı, Derin Dondurucu)

Göstergelerin kalibrasyonu yılda 1 yapılmalı, ayda 1 kez de işletmede bulunan kalibreli bir termometre ile validasyon yapılması önerilmektedir.

TÜMÜNÜ GÖR
...
Kontamine Olmuş Alanların / Odaların Temizlik ve Dezenfeksiyon Prosedürü

Sağlık Bakanlığı, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Covid 19 Rehberinden* belirtilen kimyasallar

TÜMÜNÜ GÖR
...
Yeniden Açılışa Hazırlık Operasyonu

Mutfak ve servis bölümündeki ekipmanların temizlik ve dezenfeksiyon talimatları Covid 19 genelgeleri doğrultusunda detaylı olarak hazırlanmalı

TÜMÜNÜ GÖR
...
Personel Güvenliği ve Çalışırken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

COVID-19’un bulaş özelliklerinin, 2003 SARS-CoV salgınına benzer olduğu varsayımına dayanmaktadır.

TÜMÜNÜ GÖR

© Tüm hakları saklıdır. 2021 Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri