|
Ana Sayfa Sektörlere Göre COVID-19 Çalışma Rehberi
Sektörlere Göre COVID-19 Çalışma Rehberi
İşletmelerinin faaliyetleri sırasında, ilgili kamu kurum veya kuruluşları tarafından ilan edilmiş olan tedbirlere tam olarak uyulmalıdır.
Satınalma Bölümündeki mal kabul alanında kuru gıdaların belli bir süre bekletilebileceği bir karantina alanı tanımlanmalıdır
Göstergelerin kalibrasyonu yılda 1 yapılmalı, ayda 1 kez de işletmede bulunan kalibreli bir termometre ile validasyon yapılması önerilmektedir.
Sağlık Bakanlığı, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Covid 19 Rehberinden* belirtilen kimyasallar
Mutfak ve servis bölümündeki ekipmanların temizlik ve dezenfeksiyon talimatları Covid 19 genelgeleri doğrultusunda detaylı olarak hazırlanmalı
COVID-19’un bulaş özelliklerinin, 2003 SARS-CoV salgınına benzer olduğu varsayımına dayanmaktadır.
© Tüm hakları saklıdır. 2021 Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri