Ana Sayfa Sektörlere Göre COVID-19 Çalışma Rehberi


Sektörlere Göre COVID-19 Çalışma Rehberi

...
Okullarda Alınması Gereken Önlemler

Okul içinde gözle görünür yerlere Covid-19 önlemleri ile ilgili afişler (el yıkama, maske kullanımı ve iş yeri içinde uyulması...

TÜMÜNÜ GÖR
...
Restoran, Lokanta, Kafe Pastane, Börekçi, Tatlıcı ve İçerisinde Yeme-İçme Hizmeti Sunan İşletmelerde Alınması Gereken Önlemler

İşletmelerinin faaliyetleri sırasında, ilgili kamu kurum veya kuruluşları tarafından ilan edilmiş olan tedbirlere tam olarak uyulmalıdır.

TÜMÜNÜ GÖR
...
Ulaşım Sektöründe Alınması Gereken Önlemler

Ulaşım sektörü genel olarak; ticari taksi, kara ve deniz yolu, demir yolu ile şehir içi ve

TÜMÜNÜ GÖR
...
Spor Salonları ve Spor Merkezlerinde Alınması Gereken Önlemler

COVID-19 enfeksiyonunun ana bulaşma yolu virüsü taşıyan kişinin konuşma, öksürme

TÜMÜNÜ GÖR
...
Sauna, Hamam ve Kaplıcalarda Alınması Gereken Önlemler

COVID-19’dan kapsamındaki işleyişlerden sorumlu en az bir kişi bulunmalıdır.

TÜMÜNÜ GÖR
...
Oto Yıkamalarda Alınması Gereken Önlemler

Maskesiz ve maskeyi uygun şekilde kullanmayan (burun ve ağız kapalı şekilde) kullanmayan müşteriler içeri alınmamalıdır

TÜMÜNÜ GÖR
...
Site Havuzlarında Alınması Gereken Önlemler

Gözle görünür yerlere COVID-19 önlemleri ile ilgili afişler (el yıkama, el dezenfeksiyonu ve uyulması gereken kurallar) asılmalıdır.

TÜMÜNÜ GÖR
...
Gıda Üretim Tesislerinde ve Gıda Sanayinde Alınması Gereken Önlemler

Genel Önlemler: İşletmelerde COVID-19 kontrolü amacıyla sorumlu bir görevli

TÜMÜNÜ GÖR
...
Fabrikalar ve Gıda Dışı Üretim Tesislerinde Alınması Gereken Önlemler

Genel Önlemler: İşletmelerde COVID-19 kontrolü amacıyla sorumlu bir görevli

TÜMÜNÜ GÖR
...
Akaryakıt İstasyonlarında Alınması Gereken Önlemler

İş Yerine Yönelik Önlemler Maskesiz ve maskeyi uygun şekilde (burun ve ağız kapalı

TÜMÜNÜ GÖR
...
Ofis ve AVM’lerde Alınması Gereken Önlemler

Gözle görünür yerlere Covid-19 önlemleri ile ilgili afişler (el yıkama, maske kullanımı ve iş yeri içinde uyulması gereken kurallar) asılmalıdır.

TÜMÜNÜ GÖR
...
Kuaför, Güzellik Salonu ve Berberler İçin Alınması Gereken Önlemler

Genel Önlemler Gözle görünür yerlere Covid-19 önlemleri ile ilgili afişler (el yıkama,maske...

TÜMÜNÜ GÖR
...
Endüstriyel Çamaşırhanelerde Covid 19 Hijyen Ana Kuralları

Aşağıdaki prosedürler hastalık yapan patojenler ile bulaşmanın riskini azaltır.

TÜMÜNÜ GÖR
...
Personel Güvenliği ve Çalışırken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

COVID-19’un bulaş özelliklerinin, 2003 SARS-CoV salgınına benzer olduğu varsayımına dayanmaktadır.

TÜMÜNÜ GÖR
...
Dezenfeksiyon Prosedürleri

Satınalma Bölümündeki mal kabul alanında kuru gıdaların belli bir süre bekletilebileceği bir karantina alanı tanımlanmalıdır

TÜMÜNÜ GÖR
...
Soğuk Hava Depoları (Buzdolabı, Derin Dondurucu)

Göstergelerin kalibrasyonu yılda 1 yapılmalı, ayda 1 kez de işletmede bulunan kalibreli bir termometre ile validasyon yapılması önerilmektedir.

TÜMÜNÜ GÖR
...
Kontamine Olmuş Alanların / Odaların Temizlik ve Dezenfeksiyon Prosedürü

Sağlık Bakanlığı, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Covid 19 Rehberinden* belirtilen kimyasallar

TÜMÜNÜ GÖR
...
Yeniden Açılışa Hazırlık Operasyonu

Mutfak ve servis bölümündeki ekipmanların temizlik ve dezenfeksiyon talimatları Covid 19 genelgeleri doğrultusunda detaylı olarak hazırlanmalı

TÜMÜNÜ GÖR
...
Personel Güvenliği ve Çalışırken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

COVID-19’un bulaş özelliklerinin, 2003 SARS-CoV salgınına benzer olduğu varsayımına dayanmaktadır.

TÜMÜNÜ GÖR

© Tüm hakları saklıdır. 2021 Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri